Natisni

Uršula, produktni vodja

Ste imeli pri sestavljanju svojega Europass življenjepisa kakšne težave?
Pri sestavljanju Europass življenjepisa pravzaprav ni težav, saj te sama struktura vodi skozi dokument in samo izpolnjevanje res ni zahtevno. Vsekakor pa življenjepis še vedno nastaja in se dopolnjuje vzporedno z razvojem dogodkov v delovni karieri. Pravzaprav moj CV zajema vse, je pa res, da so bile na začetku delovne poti bolj izpostavljene izkušnje, pridobljene z delom prek študentskega servisa, medtem ko so zdaj te le skopo omenjene. Ker me zaenkrat bolj zanima kariera v stroki,v kateri tudi delam, potrebe po prilagajanju svojega življenjepisa pravzaprav nimam, in tudi če bi jo imela, se je treba zavedati, da je življenjepis dejanska zgodba življenja in ni najbolj priporočljivo, da jo vsakič znova obrnete na glavo.
 
So vas na razgovoru vprašali kaj iz življenjepisa?
Trenutni delodajalec je moj življenjepis dobro preučil in le na hitro dodatno povprašal glede nekaj malenkosti, posledično nama je ostalo več časa za pogovor o preteklih odločitvah, načinu razmišljanja, željah in načrtih za prihodnost. Torej, iz samega CV-ja je bilo zastavljenih malo vprašanj, saj je vseboval bistvene informacije, ki so dale jasno sliko o preteklih izkušnjah in znanjih.
 
Kateri so vaši karierni cilji v prihodnje?
Prejeti nova znanja in izkušnje, ki bodo pripomogli k nadaljnjemu razvoju, na karierni in osebni ravni, in mi omogočali napredovanje v res pravega kadrovskega strokovnjaka.
Europass
Erasmus
MINISTRSTVO ZA IZOBRAŽEVANJE ZNANOST IN ŠPORT
CPI
© 2015 EUROPASS    Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti  |  O avtorjih  |  Zemljevid strani